ifk-lulea-nyhet-fatau

Mohammed Fatau klar för IFK Luleå

Den 27-åriga defensive mittfältaren med erfarenhet från spanska La Liga och turkiska Süper Lig ansluter till IFK Luleå över säsongen 2020. Han kommer senast från Saudiarabien där han representerade Al Qadisiyah FC. Mohammed, som kommer från Ghana, väntar på arbetstillstånd för att sedan ansluta till laget.

Sportchef Daniel Kalén säger så här om nyförvärvet:

Det är klart att när jag först tittade på Mohammed så trodde jag kanske inte riktigt att det var möjligt att vi skulle kunna locka honom till Sverige och IFK Luleå. Men ibland ter sig fotbollen såatt spelare kan behöva en omstart, och här hos oss kommer han få en nyckelroll och det kommer bli en bra scen för honom att visa upp sig på. Vi har ju varit tydliga med att vi sökt en central defensiv mittfältare och Mohammed har verkligen den profilen, och mer därtill. Det ska bli väldigt intressant att få se honom hos oss, det är inte alltid som vi får hit spelare med La Liga-erfarenhet upp till norr.

Mohammed Fatau hälsar följande:
– I am very happy to be a part of the IFK family and I am going to help this club rise higher. This season is going to be a great season for me, and the club!

Avtalet sträcker sig över säsongen 2020.
För ytterligare information, vänligen kontakta:Daniel Kalén, Sportchef: 070-201 85 98

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email