monika

Monika Visser – ny föreningsutvecklare i IFK Luleå

IFK Luleå fortsätter att utveckla sin organisation och verksamhet inför framtiden. Monika Visser har anställts som föreningsutecklare med fokus på utveckling av föreningens barn- och ungdomsverksamhet. Monika är sedan några år tillbaka verksam inom IFK Luleå både som ungdomsledare och som styrelseledamot.

Monika är ett välkänt ansikte inom fotbollen. Hon har under många år axlat rollen som lagledare i IFK Luleås ungdomslag samt varit en del av styrelsen. Monika är i grunden utbildad Agronom och har i sitt yrkesverksamma liv lång erfarenhet från privat såväl som kommunal verksamhet.  Senast kommer Monika från Norrlandsjord och Miljö AB där hon arbetade som Miljö- och produktionsansvarig. I rollen som föreningsutvecklare kommer Monika främst att arbeta med utveckling av föreningens barn- och ungdomsverksamhet.

-Jag är oerhört glad och tacksam över att jag kommer att få möjlighet att arbeta med det jag verkligen brinner för. Det känns fantastiskt inspirerande att få vara med och skapa förutsättningar för fotbollen i Norrbotten generellt och IFK Luleå speciellt. Luleå växer som stad och IFK Luleå är i en positiv utveckling. Vi blir fler och fler spelare i föreningen. Därför behöver vi stärka organisationen som skapar möjligheter att hitta en rolig fotbollsframtid inom IFK Luleå, säger Monika till IFK Luleås hemsida

Strategin för IFK Luleå är att ”vara en hel förening”. Det innebär både bredd och elit, både damlag och herrlag och både flicklag och pojklag. -Vi har åter igen knutit till oss det bästa nyförvärvet utanför fotbollsplanen som vi kan tänka oss. Det här är en viktig och strategisk roll som kommer att bidra till att IFK Luleå fungerar bättre och utvecklas snabbare. Alla framgångsrika föreningar har en stark organisation. Nu har vi tagit ett stort steg i den riktningen, avslutar ordförande Jörgen Eriksson. Vi blir lite bättre än igår.

Monika börjar formellt den 1 april 2022.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email