Arish

Nouri: ”Börjar hitta tillbaka till vår identitet”

Vårmötet på bortaplan mot Täby blev inget att minnas, 0–3 och en av säsongens sämre prestationer. När samma motstånd gästar Nyabvallen under söndagseftermiddagen hoppas Arish Nouri på en bättre inställning från sitt lag. ”Var för mycket berg- och dalbana”, säger han.

Förra helgen mot Sandviken tog vi andra krysset på de senaste tre matcherna. En bra prestation, men två insläppta hörnmål och en sen hemmakvittering blev de stora snackisarna efter slutsignal för en vecka sedan.

– Att vi släpper in två fasta är vi verkligen inte nöjda med. Jag skulle säga att det bara är tillfälligheter. Tidigare under säsongen har vi inte haft sådana problem med det, säger Arish Nouri.

Nu gästar ett formstarkt Täby FK Nyabvallen. Laget från de norra delarna av Stockholm har inte förlorat på fyra raka matcher och parkerar på sjundeplats i Ettan norra.

– Senast hade vi rätt många chanser. Kommer vi upp i nivå och skapar lika många lägen som den matchen och har disciplinen i försvarsspelet som vi haft senaste matcherna. Då kommer vi garanterat ta tre poäng.

Hur är känslan i laget för tillfället?

– Det känns som att vi är på väg att hitta tillbaka till vår identitet. Vi ska ligga lågt och när vi kontrar ska vi vara ruggigt effektiva. Vi börjar hitta tillbaka till det som gav oss sex raka segrar.

Bortamötet för fyra omgångar sedan, präglades av slarv och misstag från IFK-håll.

– Vi spelade stundtals bra, men det var mycket berg- och dalbana, upp och ner. Framförallt vad det gäller kvalitet. Vi vann alldeles för få närkamper den matchen.

Någon skillnad när det blir hemmaplan, här ska vi vara tunga att möta?

– Absolut, här ska vi ha tre poäng. Så är det bara. Vi har tittat lite grann på Täby och har koll på var de har svagheter som vi kan utnyttja.

Klockan 16.30 söndag eftermiddag sparkas matchen igång. Den spelas med maximalt 50 personer i publik, biljetter köper du här på vår hemsida under rubriken ”Gå på match”, men går att se på sportexpressen.se, kuriren.nu och nsd.se.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email