Filippo

Ny anfallare i IFK Luleå – Filippo Begliardi ansluter

23-årige anfallen Filippo Begliardi har skrivit på för IFK Luleå. Italienske Filippo bördig från Ravenna har under de senaste säsongerna spelat i USA i samband med studier.

– Jag är mycket glad att vara en del av det här laget! Jag är en hårt arbetande spelare med en vinnarmentalitet – att välja IFK Luleå var en fantastisk möjlighet med tanke på klubbens ambitioner och deras spelstil, säger Filippo i en kommentar.

Filippo som redan är på plats i Luleå efter ett par veckors provspel.

– Jag förväntar mig att laget ska slåss om serieseger och jag ska göra mitt bästa för att hjälpa till att uppnå målet. – Väldigt taggad på att komma till jobbet, avslutar Filippo.

Avtalet sträcker sig till och med säsongen 2023.

– Filippo är en stark och rörlig forward som har sinne för målet. Med sin längd är han farlig på huvudet och är nyttig både som target och rättvänd forward, kommenterar Christer Andersson, sportrådet i IFK.   

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email