Nils Nilsson
Foto: Nils Westberg Löfgren. Instagram: @nilswestberglofgren

Ny anfallare i IFK Luleå – Nils Nilsson ansluter från Gefle

26-årige anfallen Nils Nilsson har skrivit på för IFK Luleå. Gefle-fostrade Nils har under de senaste tre säsongerna spelat med Gefle IF i Ettan och spelade innan dess från tre säsonger med Valbo FF i division 2.

– Det känns jättebra att vara klar för spel i IFK Luleå inför kommande säsong. Under mitt besök hos klubben förra veckan blev jag väl omhändertagen och jag fick en bild av hur klubben vill bedriva sin verksamhet samt sportsliga satsning. Jag hade ett bra snack med Odd-Karl där jag fastnade för hans spelidé med mycket fart och aggressivitet., säger Nisse i en kommentar.

Nils kommer att ansluta till laget redan denna vecka.

– Det som verkligen lockade mig med IFK var deras höga ambitioner att studsa tillbaka till ettan, samt att dom visat upp en stor proffessionalitet genom att få ihop fotbollslivet med en helhet utanför fotbollen under så kort tid. Jag ser fram emot att få komma igång så snabbt som möjligt och att jobba stenhårt tillsammans med resten av laget och staben för att klubben ska uppnå sina mål under 2022, avslutar Nisse.

Avtalet sträcker sig över säsongen 2022.

– Nils är en löpstark och snabb spelare som gillar att gå på genombrott. Han har erfarenhet, är ambitiös och jobbar stenhårt. Han passar bra in i vårt spelsätt. Vi fick ett väldigt bra intryck av honom när han var på besök och bestämde oss snabbt, kommenterar Christer Andersson, sportrådet i IFK.   

Foto: Nils Westberg Löfgren. Instagram: @nilswestberglofgren

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email