Per och Ihab

Ny tränarduo för IFK Luleås herrlag

IFK Luleå har gjort klart med Per Jensen som ny tränare i ett delat ledarskap tillsammans med Ihab Odeh för herrarnas division 2-lag för säsongen 2023.

Jensen blir en föreningsintern tränarlösning eftersom han för närvarande är tränare för IFK Luleå Akademi i division 3 tillsammans med Ihab Odeh och Ingemar Lindehag. Det tränarteamet fortsätter även under hösten 2023.

Per Jensen har en väldigt lång erfarenhet av tränaruppdrag. Han har tränat IFK Luleås herrar i både division 1 och division 2, Piteås herrar i division 2, IFK Luleås allsvenska juniorlag och de senaste åren tränat IFK Luleås akademilag i division 3 och har dessutom många år som ungdomstränare.

– Jag känner mig hedrad av att få förfrågan att bidra med min tränarerfarenhet för föreningens representationslag. Jag är väl insatt i verksamheten och vill bidra till fortsatt utveckling som förhoppningsvis ska ge ytterligare segrar under hösten, säger Per Jensen.

Jörgen Eriksson, IFK Luleås ordförande, om Per Jensen som ny tränare:

– Per var vårt första namn när vi började diskutera ny tränare inför hösten. Han är väldigt utvecklingsorienterad och har en mycket lång erfarenhet av att vara tränare på seniornivå. Dessutom har Per och IFK Luleå under väldigt många år haft ett framgångsrikt samarbete. Vi sökte en tränare som tillsammans med Ihab Odeh kan fortsätta ge energi och entusiasm, som är modern och har erfarenhet av både spelarutveckling och att driva lag för att vinna.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email