Martin

Oavgjort på hemmaplan mot IF Karlstad Fotboll

Eftermiddagens match mot IF Karlstad Fotboll i strålande sol på Nyabvallen slutade 3-3 efter ett sent kvitteringsmål av bortalaget. 

Första halvlek slutade 1-1 detta efter att Yassine Assam gjort 1-0 i matchminut 39’, snyggt assisterad av Martin Oskarsson. Två minuter senare kom dock kvitteringen till 1-1 genom IF Karlstad Fotbolls Oscar Kihlgren.

Martin Oskarsson om första halvlek: – Första halvlek var chansfattig. Vi har bra struktur i försvarsspelet. De gånger de får skapa målchanser är när de på något sätt skapar numerära överlägen på oss, 2-1 eller 3-2. Då blir de svårt för oss att hänga med oavsett hur bra man gör det. Vi skapar inte så mycket målchanser heller.

Andra halvlek slutade liksom första med oavgjort resultat. Detta efter mål från IF Karlstad Fotboll Agon Beqiri 61’, IFK Luleås Yassine Assam 66’ och 74’, respektingivande tre mål för dagen, samt IF Karlstad Fotbolls David Johannesson 87’.

Martin Oskarsson om andra halvlek: – Andra halvlek är också rätt chansfattig inledningsvis. Ungefär samma känsla som i första halvlek. Vi släpper dock återigen in mål på saker som inte riktigt har att göra med strukturen i försvarsspelet. Det är mer på individnivå och har inte med strukturen i vårt försvarsspel att göra, vilket gör det lite svårare att rätta till.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email