Foto: Lars Lee Pettersson -Astrid Creation

Per Jensen blir sportchef i IFK Luleå

IFK Luleå bygger vidare i sin organisation och rekryterar Per Jensen som sportchef i föreningen. Uppdraget består av att vara sportchef för herrlaget, damlaget och akademilagen.

Jensen har gedigen erfarenhet av rollen som sportchef efter sina tre år som sportchef i IFK Luleå för åren 2017 – 2019, där det sista året innebar avancemang till Ettan.

– Jag brinner för utveckling av människor, ledare och spelare och ser fram emot att leda föreningens fotbollsutveckling som sportchef för dam, herr och akademi. Det känns väldigt modernt att IFK Luleå jobbar med sportchef både på dam- och herrsidan. Vi kommer att skapa en ”vinna-vinna”-känsla där vi inom föreningen vill varandras framgångar genom att utöka samarbetet, säger Per Jensen, blivande sportchef under kommande 2,5 åren för IFK Luleå.

Jörgen Eriksson, ordförande i IFK Luleå, om Per Jensen som ny sportchef:

– Vi har under en längre tid sökt rätt person som sportchef. Nu har vi hittat rätt person. Per som är väldigt utvecklingsorienterad kommer att jobba både kortsiktigt och långsiktigt med våra truppers utveckling och IFK Luleås fotbollsidentitet.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email