4 x mål

Seger på hemmaplan 4-0 mot Hudiksvalls FF

Dagens mycket viktiga match mot Hudiksvalls FF slutade med vinst 4-0 efter tre snabba mål i första halvlek.

Första halvlek slutade 3-0 till hemmalaget. 1-0 gjordes i minut 13’ av Jakob Johansson Inga via nick på hörna. Bara en minut senare bröt Joshua Chatee ett pass efter avspark och lyckades pricka in 2-0 till hemmalaget. 3-0 strax senare i matchminut 32’ genom Fredrik Lundgren på nick, även den på fast situation.

I andra halvlek kunde IFK Luleå spela på ledningen och lyckades även fastställa slutresultatet till 4-0 efter att lagkapten och tillika skyttekung William Olausson prickade in en frispark i matchminut 66’.

Fredrik Lundgren om 4-0 vinsten: Vi gör nog säsongens mest solida insats. Över 90 minuter har vi inte spelat så här bra på hela säsongen. Vi ligger lägre i försvarsspelet som vi har pratat om och hyfsat aggressivt, tycker jag också. Det känns som att Hudiksvall också får den känslan i första halvlek, framförallt när vi får utdelning. Andra halvlek börjar de lyfta in bollar, men det är vi beredda på. Sedan när Wille drar in 4-0 på frispark, är det ganska dött och man hör det på deras snack att det låter ganska uppgivet. Vi har riktigt bra energi över 90 minuter, framförallt när det betyder som mest.

Nästa helg är det dags för hemmamatch igen, då mot IFK Haninge – väl mött troligtvis på Nyabvallen!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email