IFK-Vasalund-nyhet

Stöd IFK Luleå – köp matchbiljett nu!

På söndag är det seriepremiär för IFK Luleå i Ettan Norra med match mot Sylvia borta i Norrköping. Sedan väntar hemmamatch mot Vasalunds IF på onsdag den 17 juni kl 16.00. Observera att ingen publik är tillåten på matcherna, men matcherna sänds på nsd.se och kuriren.nu för prenumeranter samt på sportexpressenplay.se.

Det innebär att IFK Luleå förlorar stora intäkter i form av åskådare, matchsponsorer och övrig försäljning. Samtidigt kvarstår alla kostnader för verksamheten.

Nu har du möjlighet att stödja IFK genom att köpa virtuella biljetter till hemmamacherna. Vi startar direkt med matchen mot Vasalund där vi siktar på att slå förra årets publiksnitt på 292 betalande. Var en blåvit hjälte och köp din biljett nu. Vi kommer kontinuerligt att redovisa försäljningen på hemsidan.

En biljett kostar 100 kronor och du kan köpa så många du vill. Enklast köper du biljetter via vår biljettpartner TicketCo på denna länk. Där kommer du också att kunna köpa dina vanliga biljetter, när publik är tillåten. För virtuella biljetter kan du också swisha ditt belopp till 1236992747. Märk betalningen med Vasalund.

Vi tackar för ditt stöd!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email