Kopia av Kopia av CrowdManager Banner (13)

Träningsmatcher 10-11/2

I helgen väntar åter igen ett flertal matcher för IFK Luleå. Lördag och söndag innehåller hela fyra matcher för seniorlagen. Sammanfattning kommer här!

DAM
IFK Luleå – Lira BK, lördag 10 februari 14.00, Arcushallen.
Bergnäsets AIK – IFK Luleå, söndag 11 februari 13.00, Arcushallen

Damlaget spelar match både lördag och söndag. På lördag mot Lira BK som även de spelar division 2 och på söndag mot BAIK som spelar division 1 kommande säsong.
Huvudtränare Johanna Augustsson summerar:
-I helgen kör damerna två matcher mot Lira och Baik. Fokus är att fortsätta nöta på vårt grundspel och jobba extra med dom bitarna vi gjorde mindre bra mot Trångfors förra helgen. Hela truppen kommer få matchtid och chansen att visa att man vill spela division 2.

AKADEMI
IFK Luleå Akademi – Sunnanå SK, lördag 10 februari 18.00, Arcushallen

För IFK Luleå Akademi väntar Sunnanå SK som liksom akademin huserar i division 3.
Huvudtränare Jonathan Jalkelius om helgens match:
-Ska bli intressant att se hur vi reagerar på förra helgens match och kan ta lärdom av den. Vi hade stundtals svårt att driva upp tempo i våra fotbollsaktioner samt bibehålla tempot vi byggde upp. Denna helg förväntar jag mig ett bra motstånd som kräver att vi är aktivare offensivt. Samtidigt som vi kommer kunna fortsätta jobba på och utveckla vårt press- och försvarsspel som helhet.

HERR
IFK Luleå – Skellefteå FF, söndag 11 februari 17.00, Arcushallen.

Herrlagets motstånd i söndagens träningsmatch blir mot seriekonkurrenten Skellefteå FF.

Huvudtränare Daniel Engberg:
-Vi kommer möta ett bollskickligt Skellefteå som jag också tror kommer komma ut aggressivt. Det blir väldigt viktigt att vi kan flyttar laget och att vi har 0 sekunder mellan våra aktioner. Ska vi kunna pressa högt så måste vi ta oss hem med maxfart NÄR vi blir förbispelade. Jag vill också att vi fortsätter våga stå högt med vår backlinje. Spelet med boll blir bättre och bättre. Mot Skellefteå vill vi komma till fler inspel och fler kontrollerade passningar bakom deras backlinje.

Välkomna till Arcushallen i helgen!

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email