Lulebo-news

Välkommen till Lulebo Ungdomsarena!

IFK Luleå och Lulebos samarbete har växlat upp. Historiskt sett har Lulebo varit en stark medspelare inom IFK Luleås ungdomsverksamhet. Från och med den här säsongen och tre år framåt har samarbetet vuxit sig ännu starkare. Det tydliggörs främst genom namnbytet från Örnäsets IP till Lulebo Ungdomsarena. Namnbytet gäller initialt under tre år och berör anläggningarna på båda sidor av Örnäsvägen.

– Namnbytet förstärker och tydliggör ytterligare Lulebos engagemang för barn och ungas möjlighet att utöva idrott inom föreningen. Det stämmer väl in på Lulebos sponsringsinriktning som under många år vurmat för den här målgruppen, både inom idrott och kultur, säger Lulebos vd Erik Öhrling.

Välkommen till Lulebo Ungdomsarena! 1
Erik Öhrling, vd Lulebo.

Lulebo sponsrar verksamheter som sätter guldkant på vardagen för såväl hyresgäster som andra lulebor. Det gäller både kultur och idrott i stora och små föreningar, och en del evenemang och andra initiativ som gör Luleå till en ännu trevligare plats att bo på.

Lulebos stöd är synnerligen värdefullt

Tyngdpunkten i treårsavtalet mellan IFK Luleå och Lulebo ligger på ungdomssatsningen inom IFK Luleå och IFK Luleå Akademi. Och från IFK Luleås sida är glädjen stor över att Lulebo ser ett värde i föreningens satsning mot ungas möjlighet att utvecklas tillsammans med lagkamrater och ledare inom föreningen.

– Lulebos medverkan betyder enormt mycket. IFK Luleå håller nu på att samla kraft och rusta sig för en ny tid, där utbildning av egna spelare ska få ett större utrymme. Framtiden för både dam- och herrsidan ligger mycket i att kunna utbilda spelare och ledare. Vi måste då bygga upp en organisation och ekonomi för att kunna erbjuda ett bra alternativ för tjejer och killar som vill spela fotboll och utvecklas i en sund miljö med bra kvalitet, konstaterar Johanna Augustsson, styrelseledamot i IFK Luleå med ansvar för Unga IFK.

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email