Viktor-Neo

Viktor Drugge och Neo Vesterlund – klar för IFK Luleå

De 18-åriga talangerna Viktor Drugge och Neo Vesterlund har skrivit ett nytt avtal med IFK Luleå. Både Viktor och Neo gjorde debut i herrlagstruppen under 2021 och spås en ljus framtid.

Viktor Drugge gjorde en stark debutsäsong i Ettan 2021 där han spelade både i backlinjen och på mittfältet. Han deltog i 26 matcher 2021, startade i 7 matcher och gjorde ett mål.

– Det känns bra att fortsätta i IFK. Jag är oerhört motiverad att hjälpa laget och vill hela tiden utvecklas. Jag är övertygad om att IFK Luleå kommer att vara rätt miljö för mig 2022, säger Viktor.

Neo Vesterlund är en orädd och fysiskt stark forward som fick säsongen störd av skadeproblem, men gjorde trots det fem inhopp i Ettan 2021.

– IFK har visat att man vill fortsätta satsa och det känns inspirerande. Jag kommer att göra allt jag kan för att bidra och göra mitt bästa för att vi ska få en bra säsong 2022, fyller Neo på.

– Vi tror oerhört mycket på Neo och Viktor. De är en del av IFK:s framtid. De är oerhört ambitiösa och talangfulla. Båda har en enormt bra inställning och karaktär. De är beredda att lägga ner det hårda arbete som kommer att krävas, säger Christer Andersson, sportrådet.  

Dela detta inlägg:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email