Partners

Bli IFK-partner

IFK Luleå ska tillhöra svensk elitfotboll och den satsning som nu görs märks av i hela föreningen. För att lyckas behöver föreningens alla delar sluta sig samman, på och utanför planen. Medlemmar, spelare, tränare, ideella krafter, partners och sponsorer. Vi är alla IFK Luleå, vår rörelse når framgång tillsammans.

Våra partnerpaket

Vi är alla ambassadörer för IFK Luleå och som partner vill vi att du tar lika stor stolthet i emblemet som spelarna. IFK ska bli en del av din identitet, precis som du är en del av vår.
Partners 1

Dräktsponsor A-lag

Genom att sponsra herr- och damlaget syns du bland annat på; dräkter, matchprogram, Nyabvallen, hemsida och som matchsponsor under en seriematch.

Partners 1

Dräktsponsor Akademi

IFK Luleå tar ett stort ansvar i att utbilda länets bästa möjliga fotbollsspelare och förebilder. Genom att sponsra akademin syns du bland annat på; dräkter, matchprogram, Nyabvallen och hemsida.
Partners 1

Dräktsponsor Ungdom

Vår ungdomsverksamhet har över 500 aktiva spelare och är en av Norrlands största för unga flickor och pojkar. Genom att sponsra våra ungdomslag syns du bland annat på; dräkter, matchprogram, Nyabvallen och hemsida.
Partners 4

Matchprogram

Under säsongen spelar vi hemmamatcher i Tvåan exklusive träningsmatcher och Svenska Cupen. I våra matchprogram kan du välja att synas på en hel- eller halvsida.

Partners 5

Biljetter (befintliga partners)

Som IFK-partner får du tillgång till rabatterade biljetthäften för våra hemmamatcher på Nyabvallen. Alltid sittplats under tak på valfri match!
Partners 6

Matchbollar

Inför match syns företagets logotyp i matchprogram, Norrbottens Kuriren och NSD. Du presenteras i högtalarna under match och vid tv-sända matcher exponeras även logotypen i TV4.
Partners 7

Reklamskyltar

Våra reklamskyltar finns på Nyabvallens kort- och långsida, samt vid entrén. 

Vill du synas tillsammans med IFK Luleå?

Maila eller ring vår sponsorkontakt Ingemar Ek. 
070-3958404
ingemar.ek@ifklulea.se
Partners 8

Lunet utökar samarbetet

Sedan 1997 har Lunet varit en drivande kraft i att bygga ut stadens internetinfrastruktur. Nu går företaget in som ny samarbetspartner till IFK Luleås barn- och ungdomsverksamhet för att möjliggöra en meningsfull fritidssysselsättning för unga i Luleå.